Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16
fra venstre: N. J. Hertz, Lisa Bystrup Hjorth, Pernille Beck Østergaard, Kurt Nielsen, Allan Kløjgaard, Knud Kristensen, Jesper Gregersen

Markedsrevyen er tilbage efter to års pause

05-09-2021

Når aktørerne går på scenen til årets Markedsrevy, er det præcis 2 år siden, der sidst blev lavet skøre og sjove sketches og sange fra scenen i markedshallen.

Aktørerne er i år er Knud Kristensen, Lisa Bystrup Hjorth, Kurt Nielsen, Pernille Beck Østergaaard, Allan Kløjgaard og Jesper Gregersen.

- Da vi kun er 6 aktører, vil der blive ekstra travlhed mellem sceneskiftene, så vi vil måske nok få lidt sved på panden, griner Lisa Bystrup Hjorth, som selv er
med i 14 og af i alt 18 numre.

Mette Bjerre Christensen hjælper med rekvisitter og sceneskift og revyens mangeårige kapelmester Niels J. Hertz sørger for det musikalske. Teksterne er skrevet af Lisa Bystrup Hjorth, Grethe Næsby, som i år har taget orlov som aktør i revyen, samt Jesper Gregersen.

- Vi startede revyen op med de første øveaftener i starten af august, og vi må da indrømme, at vi har tænkt, om der overhovedet er sket andet end corona det seneste år, og om det ville blive svært at finde emner til vores revynumre. Men det viste sig, at når først vi på holdet var samlet og begyndte at inspirere hinanden, så myldrede det frem med idéer til numre, forklarer Jesper Gregersen. 

Revyen bliver meget andet end corona
Vi har fået sammensat er program med 18 numre, og vi har endda måtte skære ned på nogle af numrene, for vi ønsker at revyen max må vare 1 times tid. Selvfølgelig kan vi ikke undgå at berøre corona, da det har været og er en stor del af alles hverdag, men heldigvis kan vi som revyhold finde den skæve og sjove vinkel til corona, lover Jesper Gregersen.

Metoo er også et højaktuelt emne, så det er blevet til en sang, hvor man godt kan forvente en helt anden vinkel på emnet. Der er et dejligt gensyn med Jens og Rasmus, som altid drøfter de sjove og pinlige situationer, som borgerne har været involveret i. På Hornum Citys facebookside serverer Hornum borgerne nærmest idéerne til revyholdet,og her finder man i hvert fald ud af, hvor glade borgerne er for Aars Avis og reklamerne.

Hussalget går forrygende, men for en enkelt er det måske gået lidt trægt, Kromutter Tove har haft travlt med at levere mad ud af huset, Lægehuset må holde virtuelle konsultationer og er det rigtig at der er åbnet en Mini Zoo tæt på byen? Hvad siger Hornum borgerne til en spirituel behandling, og hvad kan man gøre for at tiltrække nye turister til Vesthimmerland?

Det er bl.a. nogle af de emner, som revyholdet i Hornum tager under kærlig behandling i revyen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!