Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14
Marie Bjerre, der her ses med Jakob Ellemann Jensen, er glad for sine roller i Venstre folketingsgruppe på Christiansborg.

Marie Bjerre er glad for sine nye ordførerskaber

08-08-2019

Venstres folketingsmedlem fra Himmerlandskredsen, Marie Bjerre, bliver sit partis ordfører for bæredygtighed og verdensmålene samt SU-ordfører.

Venstres folketingsgruppe har på partiets sommergruppemøde fordelt ordførerskaber. Som nyvalgt folketingsmedlem for Nordjylland har Marie Bjerre fået tildelt ordførerskaber indenfor både uddannelse, klima og miljø. Hun bliver partiets ordfører for bæredygtighed og verdensmålene samt SU-ordfører. Derudover har hun fået næstformandsposten i Uddannelses- og Forskningsudvalget.

“Som nyvalgt kan man ikke forvente meget, så derfor er jeg ekstra stolt over, at det er lykkes mig at hive disse ordførerskaber hjem og desuden en næstformandspost. Jeg har fokuseret meget på miljø og bæredygtighed i min valgkamp, så det er et drømmeordførerskab. Samtidig har jeg fået det eftertragtede ordførerskab for FN verdensmålene. Det er et område, som mange er optaget af, og målene kommer til at spille en stor rolle for vores virksomheder. Det er stort at få Venstres platform her”, udtaler Marie Bjerre og fortsætter:

“Med SU-ordførerskabet får jeg desuden mulighed for at påvirke hele Venstres uddannelsespolitik. Med ordførerskabet får jeg nemlig en plads i Folketingets uddannelses- og forskningsudvalg og endda næstformandsposten. Jeg vil kæmpe for en retning med mere frihed og fleksibilitet for vores studerende, som jeg også brænder meget for,“ afslutter en begejstret Marie Bjerre.

Slutteligt er Marie også utrolig glad for sin plads i udvalget for Landdistrikter og Øer, hvor hun vil sørge for, at Himmerland og resten af Nordjylland bliver prioriteret, når det kommer til arbejdspladser, vækst og udvikling.

Udover ordførerskaberne har Marie Bjerre fået en plads i følgende af Folketingets stående udvalg:

- Uddannelses- og forskningsudvalget (næstformand).
- Børne- og undervisningsudvalget.
- Klima-, energi- og forsyningsudvalget
- Udvalget for landdistrikter og øer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!