Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Maria Lucia giver årets store julekoncert i Løgstør Kirke

27-09-2021

Musicalstjernen og sangerinden Maria Lucia kommer til Løgstør, når Lions Club Løgstør og Løgstør Kirke holder årets store julekoncert den 7. december.

Musicalstjernen Maria Lucia, som har de største roller på alle landets teatre, tager som noget helt nyt på juleturné i år. Og vejen går faktisk forbi Løgstør Kirke, hvor hun vil optræde med sin pianist Morten Vestergaard, der er kendt fra tv-programmerne Hit med sangen.

Maria Lucia har en gudsbenådet stemme, store mørke øjne – og et smil der smitter og smelter hjerter. 

Hun er blandt andet kendt for sin enestående vokal på den danske version af “Let it go” (Lad det ske), som var titelsangen til Disney’s succes tegnefilm “Frost/Frozen”.

Hendes CV vidner om et virkeligt stort talent. Hun blev ”opdaget” i 2003 i TV2’s talentkonkurrence Popstars Showtime. Efterfølgende udgav Maria Lucia sit første soloalbum “That’s just me” med hit-singlerne “Taking Back My Heart” (2004) og “Something Worth Leaving Behind”. “Taking Back My Heart” lå på førstepladsen af hitlisten i 8 uger i træk og albummet solgte over 22.000 eksemplarer og fik guld og platin.

Siden da har hun skabt sig en stor karriere som musicalsangerinde med mange store hovedroller og mange priser til følge.

I år har hun valgt alle sine yndlingsjulesange, hvor hun vil synge julen ind i nogle af landets kirker. 

Det er Lions Club Løgstør, der i samarbejde med Løgstør Kirke har fået julekoncerten i stand.

-    Efter en på mange måder trist jul sidste år, satser vi i år stort og håber på at få fyldt kirken til en af årets helt store højdepunter. Maria Lucia er en af Danmarks helt store sangstjerner, så jeg forventer, der bliver rift om billetterne, siger Jacob Dalgaard fra Lions Club Løgstør.

Billetterne er netop sat til salg - både online på himmerlandsbilletten.dk og fysisk til afhentning på Løgstør Kirkekontor. De kan også reserveres på tlf. 30 12 60 00.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!