Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17
Der bliver gang i Ranum, når Vilsted Sø Løb afvikles.

Mange tilmeldinger til Vilsted Sø Løb 2022

30-08-2022

Vilsted Sø Løb 2022, der afvikles lørdag, den 10. september, ser ud til igen at blive et stort hit. Mange har allerede tilmeldt sig løbet og der forventes et deltagerantal på mellem 1.300 og 1.500 personer.

Det glæder tovholder Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør. Han er sammen med udvalget omkring Vilsted Sø Løb i gang med at lave de sidste forberedelser:

- Alt tegner godt, og den store opbakning, vi har fået, giver troen på et perfekt løb. Med opbakning fra hovedsponsorerne Himmerland Forsikring og BDO samt mange lokale forretninger og virksomheder, så er vi klar. Der bliver gode præmier til vinderne af de forskellige løbs ruter, lover han.

- Vi er forberedt på den udfordring, der kan være i, at der er opgravningsarbejde omkring Ranum Efterskole. Bliver det en realitet har vi en alternativ rute klar, så det bliver ikke noget problem. Det glæder os, at Naturstyrelsen er i fuld gang med at renovere stisystemet omkring Vilsted Sø. Det betyder, at løberne får de optimale forhold på løbsruterne. Hvor langt, man når med renoveringen, er afhængig af vejret. Den megen regn vi oplevede i søndags besværliggør arbejdet, fortæller Rasmus Gammelholm Pedersen, Lions Club Løgstør, der er hovedarrangør af løbet.

-Vi har tilmeldinger fra stort set hele Danmark. Vilsted Sø Løb er kendt for at være landets kønneste søløb. Det naturskønne landskab, professionel tilrettelæggelse og afvikling, god betjening og forplejning er nogle af de ting, Vilsted Sø Løb er kendt for. Ting, som vi gør alt for at leve op til igen i år.

- Den lokale opbakning er stor og betydningsfuld. Samarbejdet med Ranum Efterskole, Ranum Multikulturhus, Vilsted Borgerforening, Ranum Borger-og Erhvervsforening, Salling Cykelklub med flere giver styrke. I et tæt samarbejde kan vi meget, slutter Rasmus Gammelholm Pedersen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!