Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16
Mai Villadsen og Annemette Bach får en snak med skibstømrer Finn Nielsen, Løgstør Bådbyggeri

Mai Villadsen på lynvisit i Løgstør

08-11-2021

Enhedslistens politiske ordfører lagde mandag middag vejen forbi Løgstør for at høre, hvordan partiets valgkampagne går i Vesthimmerland.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Enhedslisten har endnu ikke haft plads i byrådet i Vesthimmerland, og til valget i næste uge har partiet da også blot en enkelt kandidat på stemmesedlen. Det er Annemette Bach fra Ranum. Hun arbejder på Ranum Efterskole og stiller op for at bevare folkeskolerne, for at omstrukturere ældreområdet for at få flere varme hænder i plejen og for at sætte fart på den grønne omstilling. 

I dag fik hun besøg af partiets frontfigur i Danmark, politisk ordfører Mai Villadsen. Besøget foregik på Løgstør Bådebyggeri, hvor de to politikere besøgte indehaver Finn Nielsen, der fortalte om sit hverv. Finn Nielsen har drevet Løgstør Bådbyggeri siden 2002 og er desuden medlem af Enhedslistens lokale bestyrelse i Vesthimmerland. Lokalafdelingen blev stiftet den 18. marts i år har nu knap 20 medlemmer. 

Enhedslisten har til valget indgået i valgforbund med Radikale Venstre for at opsamle eventuelle spildte stemmer. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!