Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16
Henrik Kjær sikrede sig DM i 3600 kg Farmstock

Lokal triumf ved finale i Dansk Tractorpulling

11-09-2021

Mere end 4000 mennesker samledes i dag til årets sidste DTP-stævne, som blev afholdt i Aars.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

13 år efter det sidste stævne i Aars, vendte de brølende traktorer i dag tilbage, og det var endda årets finale, som kimbrerne blev vidne til. Det var dog ikke kun de helt lokale, der havde løst billet, for med over 4000 mennesker indenfor hegnet, var der også tilløbere fra andre dele af landet. Ikke mindst blandt de mange deltagere i de forskellige klasser. 

Det var således nogle af landets bedste trækkere, der var samlet, da DM-titlerne skulle fordeles. Med helt fremme var også lokale deltagere. I 3600 kg Farmstock-klassen gjorde Henrik Kjær fra Brdr. Kjærs Tractor Pulling Team Krone red Lightning fra Vindblæs rent bord og vandt både stævnet og sikrede holdet en samlet sejr i DM-kampen, og så kunne han modtage hyldest, pokal, blomster og champagne både indvortes og udvortes. 

Det ærgrede utvivlsomt arrangørerne, at flere ugers tørvejr ophørte natten til finaledagen. Det betød store forsinkelser, idet banen var dækket ned med plastik de første par timer efter den planlagte start. Og selv om solen over middag kiggede frem, måtte der flere gange i løbet af eftermiddagen dækkes ned igen under nogle byger. 

Om vejret har afholdt nogle fra at købe billet, vides ikke, men overordnet set svigtede publikum ikke Kimbrer Pulling 2021. Arrangørerne løb relativt hurtigt tør for både sodavand og pølser, så der i hast måtte hentes nye forsyninger. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!