Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Lokal fotograf sætter fokus på menneskets bedste ven

03-01-2022

I januar og februar måned sætter Careteam Fotografi i Løgstør fokus på hunden med specialpriser på fotografering af hunde.

Fotograferingen kan foregå i hundens naturlige miljø, udenfor eller i haven og helt i deres tempo. 

Mogens Christensen fra Careteam fotografi siger:

”Vi skal have det sjovt, og jeg vil nyde at lære netop din hund at kende. Hans personlighed skal skinne igennem på billederne, og det kræver indlevelse og ofte tålmodighed fra min side. Den ‘rigtige’ baggrund kan være alt fra en hæk til en skovsø eller en lade beklædt med metal.”

I følge Mogens Christensen er der ikke noget ‘ideelt’ billede af en hund. For det kommer helt an på hundens personlighed. Beskidt og pjusket, ny børstet, fjollet, afslappet eller filosoferende – det er den naturlige positur han er ude efter. Gnisten i øjet, og det hundeejere elsker ved hunde; deres gejst, personlighed, kærlighed, utæmmet fjollethed og begejstring.

"Jeg vil skabe minder for jer, og en god oplevelse for jeres hund. Det er ofte i det umiddelbare og uplanlagte at skønheden gemmer sig. Din hund skal ikke være perfekt – lad ham snuse, leje, stjæle godbidder og udforske," siger hundefotografen i Løgstør. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!