Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Løgstørs gamle biograf er solgt

19-11-2019

Halvandet år efter Løgstør BIOs Venner lukkede biografen i Jernbanegade og flyttede op til Lanternen, er den gamle biograf blevet solgt.

Køberen er Jimmi Skjærbæk, der endnu ikke har faste planer om hvad bygningen skal bruges til, men han vil gerne have, at der kan komme en eller anden form for aktivitet til glæde for byens borgere.

For biografens bestyrelse er det en lettelse at slippe af med ansvaret for de gamle bygninger og de udgifter, der følger med, lyder fra formand Mona Jensen.

Da alle i BIO fortsat arbejder frivilligt, vil beløbet fra salget blive investeret i den nye biograf. Under byggeriet blev der arbejdet på at få nye stole i begge sale, men det var ikke økonomisk muligt på daværende tidspunkt. Derfor blev stolene fra Jernbanegade renset og genbrugt.

Valget af luksus-stole i sal 1 har vist sig at være en stor succes. Folk kommer fra fjern og nær for at se film i de magelige sæder, så derfor vil der med pengene fra salget af den gamle biograf nu blive investeret i luksussæder i sal 2.

Der er leveringstid på stolene, og opbygningen i salen skal laves om, så det bliver først i det nye år, man kan sidde topkomfortabelt til alle film i Løgstør BIO.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!