Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Løgstør Sportsskytteklub har overtaget våbenarsenal

29-08-2021

Farsø Skytteforening har nedlagt sig selv og overdraget sine våben til Løgstør Sportsskytteklub.

Løgstør Sportsskytteklub har lidt under coronakrisen, hvilket har resulteret i et underskud på næsten 18.000 kroner. Det fremgår af klubbens årsregnskab for 2020, som torsdag aften blev fremlagt på generalforsamlingen i Lanternen. 

Men nu er der lys forude, når alle coronarestriktioner ophæves, og klubben har tillige fået overdraget nyt udstyr. Det er Farsø Skytteforening, der har nedlagt sig selv og doneret sit udstyr til naboklubben i Løgstør.

Farsø Skytteforening oplevede vigende interesse, og de seneste 6 år er det Harley Davidson klubben, der har vedligeholdt klubhuset og betalt huslejen. Heller ikke DGI var interesseret i at tage over og hjælpe med at finde friske kræfter. Foreningen besluttede derfor at nedlægge sig selv og overdrage rifler og skydeudstyr til Løgstør Sportsskytteklub og sælge klubhuset til Harley Davidson klubben for 1 krone.

På torsdagens generalforsamling i Løgstør Sportsskytteklub var dermødt 11 frem, og de indledte med at spise middag. Farsø Skytteforening skulle også have deltaget men måtte melde afbud. Men der blev rettet en tak til foreningen for dets udstyr og også til tidligere Farsø-skytte, Niels Peter Stephansen, som har domeret tre våben - heriblandt at præmievåben. 

På generalforsamlingen blev Søren Munk genvalgt til bestyrelsen. Nyvalgt blev Stine Holst og Bettina Nørhave Pedersen. Som klubbens repræsentant i Lanternens bestyrelse valgte generalforsamlingen Lars Marquart.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!