Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Løgstør Open Air præsenterer Troels Gustavsen

10-12-2021

I dag præsenterer Løgstør Open Air den næste i rækken af artister til koncertdagen lørdag d. 21. maj i Christiansmindeskoven.

Denne gang er det Troels Gustavsen, som i mange år har opnået stor succes under kunstnernavnet NOAH. NOAH har gennem årene haft flere hits som ”Over Byen”, ”Det Okay”, ”Alt Er Forbi”, ”Før Vi Falder” og mange flere, som flere gange har medført guld og platin.

I 2020 valgte Troels Gustavsen at droppe sit alias og optræder altså nu i eget navn, hvilket skete på baggrund af en samtale med hans søn, hvor Troels ikke lige kunne redegøre for, hvorfor han egentlig kaldte sig NOAH. Stemmen og musikken er altså den samme som tidligere og Troels Gustavsen har da også allerede bevist, at det ikke er nogen hindring for succes, da han allerede nu har flere hits på CV’et under sit eget navn heriblandt ”Giv Mig Tid” og ”Lykkelig Fortabt”.

Mads Langer og Tobias Rahim er det foreløbige selskab på Open Air 2022 plakaten. Billetter kan købes her: www.logstoropenair.dk

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!