Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14

Løgstør Open Air gav flot overskud

08-08-2019

Arbejdsgruppen bag Løgstør Open kan nu løfte sløret for årets resultat som blev et overskud på 118.000,- som tilfalder Løgstør Idrætsforening, som står bag Løgstør Open Air.

I år havde 1600 gæster købt billet til årets koncert som traditionen tro blev afholdt på den hyggelige festplads i midten af Christiansmindeskoven. Overalt på pladsen herskede den gode stemning hvor folk i alle aldre grinede, snakkede og festede til tonerne af Lune Carlsen, Michael Learns To Rock, Sko og Torp, Hardinger band og ikke mindst Rasmus Bjerg der ”forklædt” som John Mogensen gav den max gas fra scenen.

”Vi er glade for at vi kan præsentere et overskud som kan gøre gavn i Løgstør Idrætsforening” lyder udmeldingen fra arbejdsgruppen bag koncerten, som også sender en stor tak til de mange frivillige og sponsorer, som bakker op om koncerten.

”Løgstør Open Air er et stort aktiv for vores by, og det er fantastisk at opleve den opbakning, der er blandt vores sponsorer, koncertgæster og alle de mange frivillige, som hjælper til i dagene omkring koncerten,” lyder det fra Open Air gruppen.

I arbejdsgruppen bag Løgstør Open Air er der tilfredshed med årets resultat, om end man havde håbet på 2-300 flere gæster som følge af at man i år for første gang havde valgt ikke at afholde koncerten i august måned, men valgt at flytte den til d. 1. juni i forsøget på at øge antallet af gæster.

Efter en velfortjent sommerferie trækkes der snart igen i arbejdstøjet med næste års koncert for øje. Koncerten afholdes sædvanen tro i Christiansmindeskoven og den endelige dato meldes ud snarest.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!