Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16
ARKIVFOTO

Løgstør Esport holder åbent hus

20-11-2021

Den 30. november kan børn og forældre få indblik i, hvad Løgstør Esport kan tilbyde, når der inviteres til åbent hus.

For fire år siden blev der dannet en ny esportsforening i Løgstør som en underafdeling af Løgstør Håndboldklub. Klubben kom godt fra start med hjemsted i Lanternen, men under coronakrisen har der været et større frafald. 

Det skal der nu rettes op på igen med et åbent hus, siger Benny Hansen, formand for Løgstør Håndboldklub. Esportsforeningen holder den 30. november åbent hus, hvor børn og unge kan komme forbi og prøve sporten af. Samtidig vil der være informationsmøde for forældrene.

Esport er en bred disciplin med stor variation. Alligevel har Esportsudøverne deres favoritter. Det viser DGI Esports analyse af et udpluk på 174 esportsforeninger, der alle har et ugentlig udbud af aktiviteter på tværs af forskellige spiltitler. Analysen viser, at de hyppigst forekomne aktiviteter i danske esportsforeninger er som følger:

82% - Counterstrike Global Offensive
56% - Fortnite
27% - League of Legends
38% - åben træning uden fast spiltitel

Løgstør Esport håber, at få gang i mere social gaming, hvor de unge kan spille det, de gerne vil. Og så er esport i lige så høj grad en sport for piger, som den er for drenge.

DGI vil også være repræsenteret, når Løgstør Esport holder åbent hus den 30. november kl. 17 i Lanternen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!