Onsdag d. 26. februar 2020 - �rgang 15
Andreas Selch er ny træner i Løgstør E-sport

Løgstør E-sport starter op med ny træner

04-09-2019

I dag kl. 15 starter Løgstør E-sport op til en ny sæson, og i år er der kommet en ny, habil trænerkapacitet i klubben. Det er 22-årige Alexander Selch fra Løgstør. Efter sin studentereksamen på Fjerritslev Gymnasium i 2016 flyttede han til København for at oprette en elite CS:GO-linje på Københavns Private Gymnasium.

- Det blev hurtigt en succes, da vi som det bedste skolehold i Danmark var de første som spillede på en professionel scene til ESL Pro League finalerne i Odense. Jeg har spillet cs siden 1.6 kom ud, og har erfaring med at sammensætte og talentudvikle dygtige hold og spillere, som gerne vil nå langt indenfor CS:GO, siger Alexander Selch.

Løgstør E-sport er en relativ ny forening med sit eget udvalg under Løgstør Håndboldklubs vinger. Udvalgsmedlem Benny Hansen håber, at der til den nye sæson i Kultur- og Idrætscenter Lanternen både kommer både tidligere og helt nye spillere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!