Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
Arkivfoto: Laila og Niels Kristian Veggerby købte sidste år Vilsted Aakro

Løgstør Campings nye ejere er fundet

14-10-2021

Det bliver denne sæsons midlertidige forpagtere, der fremover skal drive Løgstør Camping. Laila og Niels Kristian Veggerby har lavet en købsaftale med Vesthimmerlands Kommune.

Af Jacob Dalgaard

Parret har i fem år drevet Myrhøj Camping nord for Strandby, og i år har de sideløbende været forpagtere på Løgstør Camping, da de tidligere forpagtere pludselig måtte slippe tøjlerne. 

Efter en sommer i Løgstør ser Niels Kristian Veggerby et potentiale i både campingpladsen i Løgstør og i byen som helhed. Derfor sendte han og konen et bud til kommunen, da campingpladsen for nyligt blev sendt i udbud. 

Vesthimmerlands Kommune har i flere år ønsket at sælge pladsen, og med den nye aftale er dette lykkedes. Laila og Kristian Veggerby starter ganske vist med at leje, men der er indgået en købsaftale, der forpligter dem til at købe pladsen om senest tre år. 

Aftalen blev endelig underskrevet her til morgen, og Niels Kristian Veggerby har allerede planer om at bygge om på servicebygningerne i løbet af vinteren.

- Der er nogle ting, der trænger til at blive frisket op. I år har vi blot driftet pladsen og ikke investeret en masse, da vi ikke vidste, om vi skulle overtage den. Men nu går vi i gang med at lave nogle forbedringer. Det bliver step 1, siger Niels Kristian Veggerby. 

Overtager også del af stadion

I aftalen indgår også en overtagelse af en del af Løgstør Stadion, hvor der i dag er p-plads, klubhus og tidligere tennisbaner. Det giver mulighed for at udvide campingpladsen, når fodboldspillerne i 2022 rømmer stedet og flytter i Lanternen. 

- Når vi har fået den eksisterende campingplads op at køre, vil gå i gang med udvidelsen. I den forbindelse vil vi lytte til Muslingebyen og Destination Himmerland. For måske er det ikke ekstra campingpladser, der mangler. Måske er det i stedet flere hytter og shelters, der er brug for, siger Niels Kristian Veggerby om fremtidsplanerne. 

Vil drive to campingpladser sammen

Laila og Niels Kristian overtog for fem år siden Myrhøj Camping på tvangsauktion, så de ved, hvor lang tid, det tager at bygge en campingplads op fra 0. Nu vil de drive begge campingpladser med de synergier, der er i det. Det bliver deres medarbejder Noemi og Laila, der bliver de primære ansigter udadtil, mens Niels Kristian Veggerby vil koncentrere sig om mere tekniske opgaver. 

- Det er en fin løsning for os, og vi er sikre på, at det kan lykkes og blive rigtig godt, slutter Niels Kristian Veggerby.

Billedet er taget i december sidste år, hvor parret overtog Vilsted Aakro.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!