Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
Det røde felt er den nuværende campingplads. Det grønne er et gammelt p-areal, som kan inddrages til campingplads. Det gule felt er en ældre hal, der benyttes til tennis, og det blå felt er et idrætsområde, som en køber også kan lægge til campingpladsen.

Løgstør Camping sælges nu i budrunde

23-09-2021

Det lykkedes ikke i første omgang at sælge Løgstør Camping. Nu forsøger Vesthimmerlands Kommune at sælge pladsen i en budrunde med frist senest på onsdag den 29. september.

Af Jacob Dalgaard

Står du og mangler en campingplads, så er det nu, du skal slå til. Eller i hvert fald inden onsdag klokken 10.00, for det er sidste frist for indgivelse af bud på Løgstør Camping. Senere samme dag vil Økonomiudvalget gennemse buddene og om muligt udvælge en køber blandt de indkomne bud. 

Udover den nuværende campingplads indgår en del af det gamle parkeringsareal til de hedengange Løgstør Haller nord for campingpladsen og tennishallen, der benyttes af Løgstør Tennisklub i handlen. Det skal gøre det muligt at udvide campingpladsen.

Potentielle købere vil desuden få en 5-årig købsoption på et areal sydvest for campingpladsen, der hidtil har været udlagt til tennisbaner og parkeringsplads og tillige omfatter Løgstør Idrætsforenings nuværende klubhus. Arealet kan indgå i en væsentlig udvidelse af campingpladsen. Hvis købsoptionen ikke udnyttes indenfor de fem år, forbeholder Vesthimmerlands Kommune sig retten til at anvende området til andre formål. 

Muligt at forpagte de første tre år

Hvis man ikke lige står med et millionbeløb til at smide i campingpladsen, åbner udbuddet mulighed for at en køber kan forpagte campingpladsen de første tre år. Men der skal fortsat indgås en købsaftale, så selv om man starter som forpagter, fordrer det, at man har været en tur omkring banken.

Løgstør Camping har i dag 123 standpladser, 3 luksushytter, 3 standardhytter, 3 værelser, en servicebygning, en lejlighed til forpagter, en toiletbygning og en garage. 

Campingpladsens omsætning har de senere år været stødt faldende fra 1.324.000 kroner i 2016 til 551.000 kroner i 2020. I samme periode er driftsresultatet næsten halveret.

Sammen med afgivelse af bud på campingpladsen skal der afleveres en plan for udvikling og fremtidig drift af campingpladsen. Planen vil indgå i Økonomiudvalgets vurdering af buddet.

Der er lagt op til, at den kommende ejer/forpagter skal overtage campingpladsen allerede 1. november i år.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!