Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Løgstør byfest er i gang

16-06-2022

Byfesten i Løgstør er kommet i gang med topfodbold, banko og tombola.

I weekenden var der truckshow på Dyrskuepladsen, og det var en slags opvarmning til byfesten, som startede tirsdag aften med en opvisningskamp mellem to  hold fra Kvindeligaen; Thisted FC og AGF. En velspillet kamp, som endte 1-1.

Onsdag aften var der byfestbanko i Lanternen med 120 deltagere, og de kommende dage intensiveres festlighederne. I aften afholdes således det traditionsrige Kanalløbet, hvor der engang deltog over 1000 mennesker. Vejrudsigten for torsdag ser godt ud, så der er grundlag for et stort og flot løb igen i 2022. 

Fredag byder som sædvanlig på marked i centrum og fredagsbar i festteltet på Skoleengen. Fredag byder også på børnediskotek, og det er også i Skoleengen.

Lørdag slutter byfesten, hvor den startede; nemlig på Dyrskuepladsen, hvor det lille Løgstør Dyrskue vender tilbage. 

Helt færdig er byfesten dog først søndag eftermiddag, når der har været afholdt byfestgudstjeneste i Anlægget mellem kirken og Bøgely. Her vil blæseorkesteret PUST medvirke ved friluftsgudstjenesten, og kirken er bagefter vært ved grillede pølser.  

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!