Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Løgstør blænder op for kulturnat for børn

02-09-2021

Den 10. september er der Børnekulturnat i Løgstør med musik, mad, skraldekast og røverhistorier i kirken.

Af Jacob Dalgaard

Biblioteksheksen har lukket bibliotekaren ude, og det giver byens børn mulighed for at snike sig ind på biblioteket og gætte gåder, finde spor og løse bibliotekets hemmelighed. 

Det er én af de aktiviteter, der er sat på programmet den 10. september, når Børnekulturnat Løgstør for første gang inviterer til en række events i Muslingebyen. Andre steder i byen kan man blandt andet være med til at ridse, male og tegne et bilvrag og gøre det til et kunstværk - eller vove sig ind i en hule uunder prædikestolen i kirken og møde Broder Laurens, der fortæller om en drabelig kamp mellem sørøvere og tempelriddere på fiskernes tjæreplads, hvor netop Løgstør Kirke ligger i dag.

Børnekulturnatten åbnes klokken 16 på Kunsttorvet, hvor børnene får udleveret lommelygter til aftenens tur rundt i byen. Klokken 20.45 er der fælles afslutning i kirken, hvor deltagerne på børnekulturnattens stompworkshop giver koncert og spiller på spande og baljer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!