Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17
På billedet ses fra venstre Olav Storm, Karen Margrethe Eriksen Per Rasmussen og Tove Dahl Frederiksen

Lions Club Løgstør uddeler penge

09-11-2022

Frivillige kræfter i Lions Club Løgstør er blevet omsat til pengegaver til gode formål.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Lions Club Løgstør holdt i aftes sit månedlige klubmøde, og lejligheden blev benyttet til at uddele 37.000 kroner. Det største beløb på 25.000 kroner går til julehjælp i området, som hører under Løgstør og Ranum postnummer. Beløbet blev overrakt af klubpræsident Per Rasmussen til Tove Dahl Frederiksen fra familieafdelingen ved Vesthimmerlands Kommune, som får opgaven med at finde de modtagere, som har behov for den økonomiske håndsrækning i juletiden.

Ranum Efterskoles forstander Olav Storm mødte op for at modtage 10.000 kroner. Pengene går til et skoleprojekt i Nepal, som efterskolen gennem adskillige år har været involveret i, og hvor et jordskælv og nedstyrtninger på skolen har gjort pengene ekstra kærkomne.

Endelig kunne formanden for Vesthimmerlands Teaterforening, Karen Margrethe Eriksen, på foreningens vegne modtage 2.000 kroner i tilskud til en teaterforestilling for børn i oktober. Med tilskuddet fik 80 børn mulighed for at se teaterforestillingen Pinocchio.

Lions Club Løgstør har 35 medlemmer, som står bag Kanal Gourmet & Kultur Rally, Vilsted Sø Løbet, salg af muslinge dogs og flere andre aktiviteter. Det er overskuddet fra disse events, der doneres til internationale, nationale og i særdeleshed lokale formål. Klubben har stadig midler til rådighed for gode ansøgninger. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!