Lørdag d. 21. april 2018 - Årgang 13
Arkivfoto: Nikolaj Thomsen

Lagkage vokser med 10 kvadratmeter

21-03-2016

Bagermester i Løgstør lader sig ikke slå ud af angreb på verdensrekord. Nu bager han lagkage på 60 kvadratmeter.

I går blev der serveret en lagkage på 50 kvadratmeter i Middelfart. Det er samme størrelse, som den lagkage bagermester Nikolaj Thomsen i Løgstør vil servere den 16. april - og som skulle have været verdens største lagkage.

Kagen på Fyn er dermed et angreb på den verdensrekord, som skulle skabe ekstra fokus på Løgstør i anledning af byens 500 års jubilæum.

Men angreb er som bekendt det bedste forsvar, og Nikolaj Thomsen har straks taget konsekvensen og øget størrelsen på den kage, som han allerede er i gang med at bage. Nu øges størrelsen med 20 % til 60 kvadratmeter.

Det er da lidt pudsigt, at de lige har lavet en lagkage på 50 kvadratmeter på Fyn, siger Nikolaj Thomsen, som indtil videre har lavet halvdelen af de kagebunde, der skal bages.

Komitéen Løgstør 500 år er gået aktivt ind i verdensrekordforsøget, og har sponsoreret et telt, hvor den store kage serveres for alle med lyst til kage, den 16. april. Planen var, at teltet skulle have stået i Østerbrogade, men det har der ikke været muligt at få tilladelse til. I stedet rejses teltet i Skoleengen.  

Se tidligere artikel: Bager i Løgstør vil bage verdens største lagkage

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!