Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16
Susanne Imer og Tom Vestergård fik henholdsvis en muslingeskulptur og Dronningens Fortjenstmedalje for deres mange år på Løgstør Skole.

Lærer modtog Dronningens Fortjenstmedalje

25-10-2021

Tom Vestergård modtog mandag Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års uafbrudt ansættelse på Løgstør Skole.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Dronningens Fortjenstmedalje i sølv kan tildeles for en fortjenstfuld indsats efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse indenfor samme ansættelsesmyndighed i den offentlige sektor. Og det er netop det 65-årige Tom Vestergård fra Mjallerup den 1. august i år havde præsteret på Løgstør Skole. 1. oktober gik han på pension, og derfor søgte skolen om medaljen til den trofatse og respekterede overlærer.

Den kom lige op til efterårsferien, og derfor var skolens personale og Tom Vestergårds nærmeste familie i dag efter endt skoledag inviteret til reception og en bid mad på lærerværelset, som på nydansk hedder personalerummet. Her fik Tom Vestergård overrakt medaljen af skoleleder Klaus Toft, der også holdt en tale.

Heri fremhævede skolelederen Tom Vestergård for at være en lærer, som har brændt for de børn, som har haft det lidt sværere end andre i skolen, og så har han i høj grad været naturfagenes og matematikkens mand.

- Alle dine elever har nydt godt af din praktiske og handlingsorienterede tilgang til undervisningen, sagde Klaus Toft. 

Med 40 år på samme skole, har Tom Vestergård naturligvis også undervist flere generationer af samme familie. Rigtig mange elever har fået undervisning af dagens medaljemodtager, men der har aldrig været negative forældre, fastslog Klaus Toft, der takkede for et godt og respektfuldt samarbejde i hans tid som skoleleder.  

Ved dagens reception var der også et par ord og en gave til Tom Vestergårds hustru, Susanne Imer, som har været ansat på skolen siden 1995.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!