Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15
Niels og Bjarke Villadsen

Kunstnere giver den gas på Gasværket

26-07-2020

Lørdag d. 1. august trækker en stor del af Løgstørs kunstnere i arbejdstøjet for at udsmykke de murede felter i byens nye kulturhus, Gasværket på Limfjordsvej 56 i Løgstør.

Kunstnerne, der alle er medlemmer af foreningen Kunst i Løgstør & Omegn er Jan Hansen, Lone Kristensen, Martin Gregersen, Lis Holm Christensen, Annette Frandsen, AnnaLise Messerschmidt, Joan Mølgård, Preben Attermann, Jørn Berge og Birthe Kjærsgaard.

- Vi håber, at mange turister og byens borgere vil benytte lejligheden til at opleve skabelsen af alle kunstværkerne, siger Birthe Kjærsgaard.

Derudover vil der være boder med kunsthåndværk på græsarealet foran Gasværket også af foreningens medlemmer.

Kunstnerne byder på lidt forfriskninger og muslingetoget kommer forbi med et festligt jazz orkester. Derudover vil der være musikalske indslag af Niels og Bjarke Villadsen, en dynamisk duo, som primært fortolker musik fra 60'erne frem til nullerne. Sangene stammer fra såvel danske som udenlandske kunstnere.

Stilarten er akustic cover, og numrene som spilles, er kendte sange og ørehængere og senere på dagen visesang med Knud Højrup, som hele sommeren har været at finde i et af de små sorte huse ved siden af hans skulptur, Sælhunden, hvor han har spillet og sunget viser og fortalt om stenenes historie.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!