Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Konservative kræfter klar til kommunalvalget

24-06-2021

Mange nye ansigter og flere pa° vej skal danne holdet sammen med de syv nuværende byrådsmedlemmer til det kommende kommunalvalg. Det var to stolte formænd, der afsluttede opstillingsmøde og generalforsamling i sidste uge. Gruppeformand Henrik Dalgaard og borgmesterkandidat Signe Nøhr gav en politisk status i Vesthimmerland, og der blev skabt en god debat med medlemmerne. 

Målet for de kommende fire år var klart fra Henrik Dalgaard. Forsat stærkt samarbejde med det øvrige byråd, alliancer pa° tværs af partierne, men ikke mindst stærk indflydelse pa° konstitueringen. Indflydelse er ikke en selvfølge, men noget man gør sig fortjent til. 

- Vi har et vanvittigt stærkt hold lige nu med 15 personer pa° listen, og vi er i tæt dialog med fire mere for nuværende, siger Henrik Dalgaard.

Han glæder sig over den aldersspredning på holdet, og kandidaterne er godt geografisk spredt.

”Konservative står for udvikling i hele kommunen, og vi skal arbejde som et hold. Der ligger nu et benhårdt arbejde forud for os som hold, men også° for den enkelte kandidat”.

Selv om generalforsamlingen godkendte bestyrelsens forslag til opstillingsrækkefølge, så er det de personlige stemmetal, der afgør, hvem der kommer ind efter valget. 

I bestyrelsen var der genvalg til alle. Dog har bestyrelsen nu glæde af tidligere borgmester Knud Kristensen, da han overtager pladsen efter Kurt Jensen. 

"Aldrig har jeg være så° optimistisk som nu", udtaler vælgerforeningsformand Ilse Skadhauge. ”Sikke en holdånd jeg oplever i vores byrådsgruppe og med de nye kandidater. Det gør det nemt at være formand, og man får endnu mere lyst til at tage fat. Vi er i bestyrelsen klar til at fa° sat nogle tydelige konservative aftryk pa° de kommende fire år - til gavn for Vesthimmerlands Kommune”. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!