Tirsdag d. 2. juni 2020 - �rgang 15

Kirketurne med U2 kopiband gæster Løgstør

14-10-2019

Der bliver gang i den når U2 kopibandet Die Herren d. 14. januar gæster Løgstør Kirke til et brag af en kirkekoncert, hvor tonerne af U2´s legendariske musik vil fylde den smukke kirke i Muslingebyen.

Bandet Die Herren er kendt som landets bedste U2 kopiband og har siden 1991 turneret landet tyndt og spillet over 2000 koncerter. Tilbage i 2011 optrådte bandet også til Løgstør Open Air og lige siden er deres popularitet rundt om i landet kun steget. Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2´s legendariske sange, som bandet Die Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.

For bandet bliver koncerten i Løgstør startskuddet til en turné med i alt 14 kirkekoncerter rundt om i landet, hvor overskuddet går til organisationen Skyggebørn. Skyggebørn hjælper gennem samtalegrupper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge samtalegrupper.

Nogle kan måske huske DR2´s dokumentar ”Børnene fra sorggruppen” som blev sendt tidligere i år. Her fulgte man en af Skyggebørns samtalegrupper og fik et indblik i børnenes liv og det frivilligere arbejde som folkene omkring Skyggebørn udfører.

Målet med tournéen er at samle 150.000,- ind til det gode formål så når der købes en billet til koncerten støtter man samtidig Skyggebørns frivillige arbejde.

Billetterne til koncerterne kan købes via www.billetsalg.dk/kirkekoncert

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!