Mandag d. 23. maj 2022 - Årgang 17

Kanalen FM bliver tavs

19-12-2017

Den 1. april 1992 kunne man for første gang lytte til radio Kanalen FM. Dengang under navnet Frederik d. Vll`s kanal. På radioen er medarbejderne stolte over at have sendt uafbrudt siden. I 2009 ændrede man navnet til det mere mundrette “Kanalen FM”.

Radioen har sendt på de samme kanaler, som Midtfjord Radio og Radio Nibenitten. Sådan at forstå, at Midtfjord Radio og Nibenitten sender, når Kanalen FM holder pause. Dette samarbejde har været af teknisk art, så der er tale om 3 selvstændige radioer.

Da det er bekosteligt at drive en radio, har det været perfekt for den lille radio at kunne leje udstyr og lokaler hos storebror “Midtfjord Radio”. Da Kanalen har en lejeaftale med Midtfjord Radio, kan medarbejderne sende fra lokalerne i Blindebomsgade i Løgstør eller bruge server og computerudstyr og sende udsendelser, man har produceret hjemme hos den enkelte medarbejder, til radiohuset og serveren. Den digitale tidsalder har for længe siden holdt sit indtog hos Kanalen FM.

Den 31. december er så sidste arbejdsdag på Kanalen FM. Nye lokalradio-regler gør, at radioen ikke ser sig i stand til at løfte opgaven fremover.

Formanden for radioen, Gitte Jacobsen, næstformand Peter Mathiasen, teknisk og økonomisk ansvarlig, Thomas Gravesen og radiomedarbejderne Ole Sørensen, Poul Alsen, Anne Marie Bjerregaard, Herbert Fischer og Frits Andersen underholder og hygger om lytterne hele dagen fra 7 til 17.00 på årets sidste dag.

Midtfjord Radio har lavet en aftale med flere af Kanalens medarbejdere, så disse også fremover kan høres i lokalradioen.

Alle medarbejdere på Kanalen FM sender en stor tak til lytterne for deres trofasthed igennem 17 år og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!