Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Kæmpe menneskeslange langs Vilsted Sø

10-09-2022

Vilsted Sø løb trak lørdag 1250 tilmeldte løbere, og det var et imponerende syn at se dem løbe på stien rundt om den 16 år gamle sø.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Vilsted Søløb er et af Vesthimmerlands store motionsløb, og i år var 1.250 mennesker tilmeldt, da løbet lørdag blev sat i gang. Ranum Efterskole College er en markant medspiller, idet skolen stiller med både elever og forældre til løbet, som derudover er åben for alle.

Over 1.000 deltagere valgte den korte 4,6 km lange rute, og det var et imponerende syn, da de mange mennesker fyldte stien langs Vilsted Søs vestlige bred. De lidt mere hardcore løbere begav sig ud på en 13 km lang rute, som blandt andet førte dem over broen, som forbinder Munksjørup med Ranum. De helt hårde hunde tog turen hele vejen rundt om søen på en halvmaraton.

Hverken løbere eller arrangører kunne have ønsket sig bedre vejr til et motionsløb. Løbet er arrangeret a Lions Club Løgstør i samarbejde med blandt andet Ranum Efterskole og bakket op af trofaste sponsorer.

Parken foran Ranum Efterskole var omdannet til opvarmnings område inden løbet, og målområdet var samme sted, hvor deltagerne fik en medalje af træ om halsen efter strabadserne. 

På sportstiming.dk kan du se resultaterne fra løbet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!