Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Kæmpe bierfest i Løgstør er aflyst

08-01-2022

Selv om de gældende coronarestriktioner kun gælder til den 17. januar får de alligevel negativ indflydelse på mange flere af vinterens begivenheder. Nu er den rekordstore bierfest i Lanternen i Løgstør den 22. januar også aflyst.

For 2. år i træk rammes Løgstør Bierfest af Coronarestriktionerne.

"Det er med stor ærgrelse, og et virkeligt blødende festhjerte, Løgstør Byfestkomité nu har måtte meddele til alle ambassadører og gæster, at Bierfesten den 22. januar ikke kan gennemføres. Vi har til det sidste håbet på en udmelding fra myndighederne om, hvad der er muligt efter den 17. januar, hvilket som bekendt ikke er sket. Som situationen er p.t. med stigende smittetal m.m. ser vi ikke, at der til den 22. januar vil komme nye regler, der muliggør afholdelse af en fest med en stopfyldt Lanterne. Vi har talt med bandet ”TopSeven”, og iflg. deres kalender er det desværre heller ikke muligt at flytte festen til et senere tidspunkt i år," siger formand Morten ”Fifi” Jørgensen. 

Med de 1350 solgte billetter, som ville have fyldt Lanternen helt op, er dette naturligvis ekstra træls, men dette er vilkårene i øjeblikket, for indendørs arrangementer. Der er sat mange hjul i gang for at få festen til at køre, både fra forretningsudvalget, som står for herlighederne, frivillige bartendere som glædede sig til at skænke de mange øl over baren, ambassadører som stod for størstedelen af billetsalget, foreninger som stillede med mandskab, og som alle har været i gang med et kæmpe planlægningsarbejde.

De købte billetter bliver overført til bierfest 2023, hvor der igen vil være bierfest i Lanternen d. 21. januar under helt samme koncept som  år, samme antal billetter osv. Byfestkomiteen indestår samtidig for, at er der nogle, der af den ene eller anden grund ikke kan deltage, næste år, ja så kan de frem til den 1. december 2022 få refunderet beløbet ved at aflevere billetten. Hermed sikrer alle deres plads til næste år, hvor der vil være meget få billetter at købe.  

 "Ja, det er øv, og vi har sat mange folk i gang, og alle skal have en tak for det store arbejde, de har gjort for bierfesten. Vi har de positive briller på, og ser frem til 2023, hvor vi vil gøre alt for, at det bliver et kæmpe brag af en fest. Nu sidder vi blot tilbage med håbet om, at der i løbet af sommeren bliver mulighed for afholdelse af byfesten som i de gode gamle dage, siger Morten ”Fifi” Jørgensen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!