Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Julelyset tændes i Løgstør på Black Friday

19-11-2021

Black Friday bliver ikke sort i Løgstør. Fredag den 26. november klokken 17.30 tændes det store lysjuletræ, så den smukke julebelysning bliver komplet. I år har juletræet også fået en stjerne på toppen.

Løgstør kommer til at summe af jul fredag den 26. november i Løgstør. I løbet af eftermiddagen og aftenen vil der være julemusik, vægtere, muslingetog og nisser. Klokken 17.30 tændes det fire meter høje lys-juletræ, så byens smukke julebelysning bliver komplet. Et hold nisser kommer og hjælper til med opgaven, og de uddeler også 100 slikposer efterfølgende. 

Ud over det store juletræ vil der være lys i wirerne med julestjerner og lys i den ikoniske musling, som også er et oplagt motiv til årets julefoto. Igen i år pyntes de sorte huse i hovedgaden, så de oser af julestemning. Husene er efterhånden blevet et fast element i byens arrangementer.

- Løgstør Handel opfordrer til at tage de gængse forholdsregler i forhold til corona. Vi ønsker at skabe en tryg julehandel for alle. Den 26. november er der åbent i butikkerne til klokken 20.00, så alle har tid og mulighed for at handle trygt, siger Louise Sieker, kommunikationsanavsarlig for Løgstør Handel.

- Byens borgere handler heldigvis stadig lokalt, og det er vigtigt, at de får en god oplevelse og går glade herfra, og så håber vi da, at de samtidig kommer i julestemning” siger Bettina Højslet, der er formand for Løgstør Handel.

Det er ingen hemmelighed, at konkurrencen med nethandel vokser støt, men Bettina Højslet mener, at de fysiske butikker stadig har noget særligt at byde på.

- Det er den gode service, der er i fokus, og det er vi heldigvis gode til i Løgstør”. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!