Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17
Frida Vangsgaard til venstre fik sig en svingom med Pia Gertsen, mens Johnny Hansen sang i baggrunden.

Johnny fik folk på dansegulvet

03-09-2022

Inden årets fest for de frivillige ved Friplejehjemmet Hesselvang blev skudt i gang, var der travlhed flere steder. Bestyrelsen for plejehjemmet dækkede festklædte borde op, og Rottehullet var i dagens anledning lavet om til en lille skønhedssalon, hvor beboerne kunne komme og få lagt neglelak og make-up og håret sat. 

Den lille Slagter i Farsø leverede den helstegte pattegris til årets frivilligfest. Grisen var særdeles velstegt så der både var duft, saft og kraft som straks fik interesserede gæster til at søge til i håb om at få lov til at smage et stykke flæskesvær. 

Indendørs blev grisen skåret ud, og sammen med gode kartofler og flere slags lækre salater blev den bestemt til et festmåltid uden lige. Desserten var lækker softice og her måtte maskinen arbejde på højtryk til de godt 90 gæster. 

Midt under spisningen dukkede forsanger Johnny Hansen fra Kandis op, tids nok til også at få sig et dejligt festmåltid sammen med bl.a Frida, som bor på Hesselvang. Inden længe gik snakken, og hurtigt fandt de to ud af, at Frida var den søde dame, som Johnny, som lille dreng, rigtig mange gange havde ringet til på centralen i Snedsted, når han skulle have fat i sin bedstemor. Frida kunne da også oplyse, at rigtig mange unge piger ringede for at tale med hans far (Bjørn fra "Bjørn og Okay") Og som Johnny oplagt sagde med et smil, at det ville han da lige hjem og vende med "den gamle". Et sjovt lille sammentræf. 

Rigtig mange frivillige og personaler, som ikke var på arbejde, havde taget imod invitationen til årets frivilligfest, og alle var i højt humør og klar på at feste igennem. Inden længe havde Kandis-Johnny fået skudt en gedigen dansefest i gang. Hele aftenen var dansegulvet fyldt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!