Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

JELD-WEN i Løgstør er kåret som Årets Læreplads 2021 i Nordjylland

07-11-2021

Der er ingen grund til at smække med dørene for tiden hos JELD-WEN i Løgstør. Dørproducenten er nemlig netop blevet kåret som Årets Læreplads 2021.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne står bag initiativet, hvor elever kan indstille deres lærepladser til at blive kåret til "Årets Læreplads" eller "Årets Innovative Læreplads". Kåringen vækker stolthed hos den internationale dørproducent, som i Danmark markedsføres under brandet Swedoor. 

Det er de lokale erhvervsskoler, der modtager indstillingerne fra eleverne og herefter kårer lokale vindere, som går videre til en landsdækkende konkurrence. JELD-WEN i Løgstør er blevet udpeget som en af finalisterne, der kan løbe med titlen som den bedste arbejdsplads i Danmark for lærlinge.

- Det er med både stor glæde og stolthed, at vi modtager titlen som Årets Læreplads i Nordjylland. Vi hæfter os særligt ved, at det er eleverne selv, der har indstillet os til konkurrencen, og det er jo noget nær det største skulderklap, man kan få som læreplads, fortæller Mette Høygaard Michaelsen, der er HR Director for JELD-WEN i Nordeuropa og uddyber:  

- Vi befinder os i en branche i rivende udvikling. Derfor er det helt afgørende for en virksomhed som vores, at vi kan tiltrække og udvikle dygtige elever, så vi kan følge med udviklingen og øge talentmassen inden for håndværksfaget, som skriger på flere hænder i disse år. 

JELD-WEN beskæftiger i alt 8 lærlinge på tværs af virksomhedens afdelinger i Danmark. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!