Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Jagten er gået ind på årets iværksætter

20-09-2022

Iværksætter Væksthimmerland kårer ’Årets Iværksætter 2022’. Dette sker for syvende år i træk og i samarbejde med Spar Nord. Prisen tildeles en lokal iværksætter i Vesthimmerland, der har gjort en særlig indsats, og som har opnået gode resultater og en sund drift inden for virksomhedens første tre leveår.

- Iværksætteri er en af grundstenene i erhvervsudviklingen i Vesthimmerland. Der er behov for initiativrige personer og ildsjæle, som tør tage springet ud i etablering af selvstændig virksomhed. Innovation og nyskabelser er med til at bevare og skabe arbejdspladser i kommunen, så det er helt uundværligt, siger erhvervskonsulent Søren Rigborg, Erhverv Væksthimmerland.

Sidste års vinder var af iværksætterprisen var Hasse Kirch, indehaver af H. Kirch & Søn. Hasse Kirch vandt årets iværksætterpris 2021 på baggrund af en spændende erhvervshistorie, der både rækker 4 generationer bagud i tiden som håndværksmestre inden for forskellige fag og som i dag er en ny og spændende smede- og VVS-installatør virksomhed. Med i betragtningen var også, at Hasse Kirch er en rigtig mønsterbryder med en baggrund, hvor skolegangen ikke fyldte mest i interessefeltet, men alligevel ender han med at være en yderst kompetent, entreprenant og fokuseret iværksætter og håndværksmester.

Virksomheden har vist og viser fin vækst og opfylder på alle måder kriterierne for det, vi kigger efter hos en iværksætter, som kan gøre sig gældende for en kåring til årets iværksætter i Vesthimmerland.

Alle, der har lyst til at indstille kandidater til prisen, er velkomne til at sende en motiverende indstilling til Søren Rigborg på sr@vaeksthimmerland.dk. Indstillinger skal være modtaget senest den 3. oktober 2022.

Prisen, der består af en speciel designet figur (billedet), og en gavecheck på 2.000 kr., overrækkes ved et iværksætterarrangement i november 2022.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!