Tirsdag d. 21. maj 2019 - Årgang 14
Denne skitse viser, hvordan Jem & Fix ønsker at etablere sig i Løgstør

Ingen ny vej til Jem & Fix i Løgstør

14-03-2019

Økonomiudvalget i Vesthimmerland ønsker ikke at bruge to millioner kroner på etablering af en ny vej til Jem & Fix i Løgstør. I stedet peger udvalget på adgang fra Danmarksvej.

Af Jacob Dalgaard

Til sommer skulle der have stået en ny Jem & Fix klar for enden af Rapsmarken i Løgstør. Men et par indsigelser fra naboer har ændret lidt på tidsplanen, så butikken nu tidligst står færdig i starten af 2020.

I indsigelserne har der været kritik af, at vareindlevering til Jem & Fix skulle ske via Rapsmarken, og den kritik har der været politisk lydhørhed overfor. Derfor blev det fra forvaltningens side foreslået endelig at etablere Vormstrupvej, som har været på tegnebrættet i over 10 år i forbindelse med byggemodningen af erhvervsområdet syd for Rapsmarken.

Men den løsning forkastede Økonomiudvalget i går.

- Vi havde en god debat, om vi ville bruge to millioner kroner på at etablere Vormstrupvej for et projekts skyld. Vi peger i stedet på, at der etableres en svingbane på Danmarksvej til både kundestrøm og vareindlevering, siger borgmester Per Bach Laursen, der er formand Økonomiudvalget.

Det var i forvejen en betingelse fra Jem & Fik, at kunderne kunne få adgang til butikken fra Danmarksvej på samme måde, som der blev lavet hos Aubo Køkken & Bad sidste år.

At vareindleveringen nu skal ske ad samme indkørsel kræver en dispensation. Den løsning skal nu behandles i kommunens tekniske afdeling, og giver den problemer kommer sagen tilbage til fornyet politisk behandling.

Per Bach Laursen siger, at Økonomiudvalget er klar til at etablere Vormstrupvej, hvis der kommer flere projekter i dette erhvervsområde. Vejens tracé er planlagt fra Sønderport lige vest for Midtfjord Agro med retning mod Rapsmarken.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!