Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16
Mille Brusgaard Mortensen

Idrætsråd sender priser til Vegger og Gedsted

18-10-2021

Mille Brusgaard Mortensen fra Vegger IF er kåret til årets Talent i Vesthimmerland, og Anne Grete Skjødt Sørensen fra Gedsted Forenede Idrætsklubber (GFI) er belønnet for at gøre en forskel.

Idrætsrådet Vesthimmerland har netop uddelt de to priser "Årets Talent" og "Du gør en forskel".

Talentprisen gik til 11-årige Mille Brusgaard Mortensen fra Vegger IF, som er indstillet af klubbens formand Christian Dalgaard med følgende skudsmål: 

"Hun er som fodboldspiller, et kæmpe talent ( det største jeg har set), og hun evner alle spillets facetter. Mille er en teknisk meget dygtig spiller, der kan drible og skaber masser af mål og chancer, både for hende selv, men også for hendes medspillere. Hun har et stort overblik, og er med hendes uselviske spillestil med til at gøre hele hendes hold bedre. Mille er meget arbejdsom, og "fylder" meget på banen, hvor hun ofte er kamp afgørende og bidrager med masser af energi og stærkt spil såvel offensiv, som defensiv.

Mille er en del af talent træningerne i Aab.

"Vi er som en lille klub meget stolte af at have et så stort talent, som kan så meget af det hele, og som har en så stor og smittende positiv effekt i resten af klubben. Mille er trods hendes kun 11 år en meget komplet fodboldspiller, og hun har talentet til blive en af de allerbedste,"yder det in indstillingen.

Mille Brusgaard Mortensen nøjes ikke kun med æren. Prisen består også af 2500 kroner, en kurv og et diplom.

Du gør en forskel

Idrætsrådets anden pris, "Du gør en forskel" gik til Anne Grete Skjødt Sørensen (AG). Inga Vad Nielsen fra GFI har i sin indstilling  betegnet AG som en, man altid kan regne med:

"AG lever og ånder for idræt, man kan altid regne med hende, og mangler der en træner, træder AG til, indtil det bliver løst."

AG er foruden at være træner blandt flere ting også tovholder for alle holdene i klubben gennem en årrække.

Anne Grete Skjødt Sørensen modtog prisen på 5000 kroner, en kurv og et diplom.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!