Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17
Ib Johansen ses stående til højre i billedet

Ib Johansens 40 år som havnefoged blev fejret

11-06-2022

I 40 år har Ib Johansen

I 40 år har Ib Johansen opkrævet havneafgift hos sejlere og autocampister i Løgstør. Det er blevet til mange penge til kommunekasserne i først Løgstør Kommune og siden Vesthimmerlands Kommune. 

I går blev jubilæet fejret med en offentlig surpriseparty, hvor alle i annoncer var inviteret på havnen for at overraske jubilaren og gratulere ham med jubilæet. Den invitation havde mange taget imod. Blandt andre en række af Ib Johansens kolleger med ansvar for havneområdet samt borgmester Per Bach Laursen og Teknik- og Miljøudvalgsformand Allan Ritter Andersen, der knapt var begyndt i skole, da Ib Johansen blev ansat som havnefoged.

Allan Ritter Andersen huskede da også tilbage til sin barndom, hvor han godt huskede Ib Johansen - og at knægtene dengang ikke skulle lave narrestreger på havnen. 

Vesthimmerlands Kommunes teamleder på havneområdet, Carsten Agesen, var rammende i sin beskrivelse af Ib Johansen: "Du er Løgstør Havn på alle måder". 

Vesthimmerlands Kommune havde sørget for pølsevogn til jubilæumstraktementet, som foregik ved det gamle lodshus, som i dag tjener som kontor for havnefogeden. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!