Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Hessel inviterer til efterårsdag

17-09-2021

Til ”Efterårets dag” kan man opleve opstillede kandidater til kommunalvalget i Vesthimmerland dyste i traktorringridning på Herregården Hessel.

Man kan også nyde synet af de mange gamle veteranlastbiler, der kommer og udstiller, når Herregården Hessel søndag den 26. september holder "Efterårets dag". På marken vises "Årtusinders pløjning" som fortæller om de store fremskridt, der er sket indenfor landbruget i de sidste 1000 år. Der bliver også konkurrence-pløjning og der bliver taget kartofler op. 

Men på dagen er der også forskellige fåreracer, fåreklipning og en masse uldprodukter, som man kan købe. Man kan også prøve kræfter med gamle håndværk som kartning, spinding og plantefarvning. 

Der er flere aktiviteter for børn - bla. i forvalterboligen med kartofler - ligeledes en udstilling om kartofler. På loftet sidder vævelauget og arbejder, ligesom der er smede i smedjen, rebslagning og trædrejning. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!