Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Grupperejse til Mallorca med tryghed og fællesskab

14-09-2022

De Rejseglade er klar til nye eventyr. Denne gang er det på Mallorca, der hentes nye oplevelser. En ø der er kendt som værende kærlighedens ø og som gennem mange år har været et populært feriested.  Rejsen finder sted i dagene 8. – 15. oktober 2022 og går til Alcudia, hvor gruppen på 30 personer indlogeres på Viva Eden Lago lejlighedshotel kun 300 meter fra hav og strand.

Det bliver en uge i luksus. Indlogeringen sker i to værelses lejligheder på det ny renoverede 4-stjernede hotel Viva Eden Lago ferielejlighedskompleks i Alcudia. Al mad og lokale drikkevarer under opholdet er inkluderet i den samlede pris. Det samme er to halvdags og en heldagsudflugt. 
Det til henholdsvis Den Gyldne dal, rundtur i Palma og til Dragegrotterne. Udflugterne er med dansktalende guider. Der bliver også lejlighed til at nyde havets muligheder. Hotellet ligger i umiddelbar nærhed af Alcudias søer, havet og Alcudia havn.

-Vi har stor succes med vore grupperejser. Mange vil gerne ud at rejse, men vil ikke afsted alene. De er usikre over for at skulle tjekke ind og klare sig gennem lufthavnen. Er usikre over for at kunne klare sig sprogligt og er nervøse for, hvis de skal opstå sygdom. Vi har rejseleder med som er behjælpelig med at klare disse problemer, siger Heine Pedersen, De Rejseglade.

-Sammenholdet, de fælles udflugter, det at vi har mulighed for at spise måltiderne sammen og få de lokale drikkevarer, man ønsker, er med til at samle gruppen. Der er altid nogen at snakke med, og hvad man ønsker af oplevelser ligger lige uden for døren. Vores oplevelse gennem mange års rejser er, at når deltagerne kommer hjem, så har de lyst til at komme afsted igen. Derfor afvikler vi to årlige rejser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!