Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Gratis pizza og brætspil på biblioteket

27-09-2022

Vesthimmerlands Biblioteker og Fantasy Vesthimmerland inviterer til en hyggelig aften med introduktion til spændende brætspil, sprød pizza og socialt samvær.

Når efterårsvejret regner, river og rusker, så er tiden inde til at skrue op for indendørshygge med brætspil og pizza. Derfor afholder Aars Bibliotek den 5. oktober en brætspilsaften for alle. 

- De brætspilskloge medlemmer fra Fantasy Vesthimmerland introducerer til alverdens brætspil, så I opnår indsigt i regler, tips og tricks og får inspiration til, hvilke brætspil I kan fornøje jer med på de mørke, kolde og lange efterårsaftener. I får både hjælp til at finde ud af, hvilke brætspil I skal spille, og hvordan I spiller dem, siger Stinna Gyrup Dommerby fra Vesthimmerlands Biblioteker.

Brætspilspilcafé hver onsdag i det hyggelige biblioteksrum

Medlemmerne fra Fantasy Vesthimmerland mødes til spilcafé hver onsdag på Aars Bibliotek, hvor alle er mere end velkomne til at komme og være med. Biblioteket stiller spil til jeres rådighed, men man er også meget velkommen til at medbringe egne spil.

- Hvis I er forhindrede i at deltage om onsdagen, så er I også velkomne til at komme og spille brætspil på biblioteket alle andre dage. Vi har en kæmpe bunke brætspil - både brætspil, som skal spilles på biblioteket, og brætspil, som kan lånes med hjem. Biblioteket byder endda på en kop te, kaffe eller kakao, som I kan varme jer på, mens I sidder og spiller, slutter Stinna Gyrup Dommerby.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!