Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14

Genbrugsbrudepar tog kegler i Vognsild

10-08-2019

I sidste uge var der byfest i Vognsild. Om onsdagen startede festlighederne med børnecykelløb med deltagelse fra to år på løbecykel til 9 år på racercykel. Senere på dagen var det de voksnes tur til at få sved på panden til almindeligt løb og cykelløb. Hvis ikke deltagerne fik sved på panden, fik de regndråber, da himlen åbnede sig over Vognsild.

Torsdag var der ingen program. Fredag startede med spis sammen, hvor grillen var tændt ved klubhuset, inden børnene skulle til børnediskotek i klubhuset. Forældre og andet godtfolk sad på terrassen i det gode vejr imens.

Lørdag var der gratis rundstykker, tombola med mange flotte gevinster fra både nær og fjern. Om formiddagen var der underholdning for børnene med klovnen Bobby. Over middag var der gadefodbold, vandrutsjebane, hoppeborge og kagebord, med mange flotte og velsmagende kager.

Sommerfesten sluttede lørdag aften med fest. Godt 80 havde tilmeldt sig spisning og dans til ud på natten. Årets tema var genbrug, og Camilla Jensen vandt for bedste udklædning, da hun ankom i sin brudekjole. Det må man sige er genbrug. Ydermere blev brudevalsen spillet, og der blev banket i bordet så "brudeparret" var oppe og kysse på stolene til stor morskab.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!