Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14

Garagebrand hos Løgstør Taxi

13-08-2019

Brandvæsenet rykkede i formiddags ud til brand i en garage på Viborgvej 115 i Raunstrup.

Klokken 11.04 i formiddags blev brandvæsenet kaldt ud til en brand på Viborgvej 115 i Raunstrup, hvor Løgstør Taxi holder til. Indsatsleder Jes Caspar Mortensen siger til Lokaltindblik.dk, at branden formentlig er opstået i en højtryksrenser. 

Indehaveren havde netop brugt højtryksrenseren og havde pillet strømmen fra den, hvorefter han var kørt en kort tur på ti minutter. Da han kom tilbage var der ild, fortæller Jes Caspar Mortensen. Han tilføjer, at en højtryksrenser med ledningsoprul kan blive meget varm, hvis ledningen ikke rulles helt ud under brug, og det kan være en mulig forklaring

Ilden spredte sig til garagen, og brandfolkene i Løgstør fik assistance fra kollegerne i Fjerritslev til slukningsarbejdet. Da garagen er i to etager, blev en lift fra Aars også rekvireret for at kunne slukke ilden oppefra. På førstesalen er der opmagasineret bildæk, som gav meget varme.

På begge sider af garagen er der beboelse, men klokken 15 var branden under kontrol, uden at der er sket skader på boligerne. Dog ventede indsatslederen på en kranbil fra Thisted, der skal sikre, at den medtagede garage ikke styrter sammen af sig selv.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!