Onsdag d. 23. januar 2019 - Årgang 13
Direktør Morten Aaby Nielsen er glad for det nye logo. Det er meget anderledes end de fleste andre logoer for forsyningsselskaber rundt omkring i Danmark. Vi sætter en ære i, at være anderledes og vi vil gerne vække opsigt.

Fusionen mellem Renovest A/S og Vesthimmerlands Vand A/S tager form

13-06-2018

1. januar 2018 blev affaldsselskabet Renovest A/S og Vesthimmerlands Vand A/S slået sammen til én samlet forsyningsvirksomhed under navnet Vesthimmerlands Forsyning. Siden da har ledelsen og de ca. 80 ansatte arbejdet på effektivisering og synkronisering af de interne forretningsgange og IT-systemer.

”Vores arbejde med at skabe samdriftsfordele er naturligvis ikke noget, der sker hen over natten, men vi kan glæde os over, at det går planmæssigt fremad”, siger direktør Morten Aaby Nielsen.

”Her og nu drejer det sig om konsolidering og effektivisering, men på sigt er fusionsmålet også stabile og gerne lavere takster for borgerne”.

Som borger ses forandringen i første omgang i form af et nyt logo og en ny hjemmeside under navnet Vesthimmerlands Forsyning. Implementeringen kommer til at ske i løbet af det næste halve års tid.

”Når to virksomheder slår sig sammen, giver det fantastisk god mening at signalere det med et nyt logo. Det er ikke alene et vigtigt signal til medarbejderne om en fælles fremtid, det er også et signal til borgerne om, at nye tider er på vej – og der er ingen tvivl om, at både borgere og medarbejdere vil få gavn af denne sammenlægning. Nu er vi i gang - og vi glæder os over den fremdrift der allerede er skabt efter blot et halvt år” siger Morten Aaby Nielsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!