Fredag d. 21. juni 2019 - �rgang 14

Fra kokain til kærlighed

05-04-2018

Kokain, steroider, alkohol og vold havde nær taget livet af Peter Bystrup. Men så fik han et nyt liv.

I dag er Peter Bystrup, som stammer fra Fandrup, 28 år gammel. Men heldet har været med den unge mand, som gennem 10 år levede et hårdt liv, som også var livsfarligt. Nyresvigt, trafikuheld med høj fart og vold er bare nogle af de ting, som kunne have kostet ham livet.

Onsdag aften fortalte han om sit hæsblæsende liv på stoffer og druk i et to timer langt foredrag på Overlade Friskole, hvor 50 mennesker havde købt billet.

For fire år siden tog Peter Bystrup en afgørende beslutning om at ændre sit liv. Det lykkedes ham at komme af med mange af de dårlige vaner og starte på en frisk. 

Men tilhørerne i Overlade fik også indblik i nogle af de mange konsekvenser, som 10 års misbrug har haft for Peter Bystrup. Potensproblemer, lavt selvværd og mavesår er blot nogle af de problemer, som han har tumlet med, og som i dag er aftaget. Angst og mareridt forfølger ham stadigvæk.

I dag har Peter Bystrup sammen med Adam Dyreborg stiftet virksomheden Heart-Contact, hvor de to unge mennesker har specialiseret sig i at hjælpe andre med livsomlægning og vaneændringer.

Det var støtteforeningen for Overlade Friskole, som havde arrangeret foredraget.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!