Tirsdag d. 17. september 2019 - �rgang 14
Nichlas Findinge Larsen

Fra Facebook video til lokalpolitik

26-10-2017

For to år siden flyttede Nichlas Findinge Larsen tilbage til Vesthimmerland, hvor han er født og opvokset. Siden han flyttede tilbage blev han mere og mere opmærksom på butiksdøden i Vesthimmerland - hvilket i særdeleshed er synligt i Himmerlandsgade i Aars.

Efter længere tid uden handling fra byrådet fik han nok - derfor offentliggjorde han en video i Aars gruppen på Facebook, som udstillede de tomme lokaler i Himmerlandsgade med begravelsessalmen “Nærmere gud til dig” som underlægningsmusik” - hvilket fremkaldte både positive og negative kommentarer.

“Jeg følte ikke at der skete nogen forandringer, for at fremme handelslivet i Vesthimmerland og derfor syntes jeg at der var behov for en øjenåbner” udtaler Nichlas Findinge Larsen.

Siden videoen blev offentliggjort er Nichlas blevet valgt som spidskandidat for Liberal Alliance Vesthimmerland og går netop til valg på at ville sætte gang i væksten og dermed stoppe butiksdøden.

“Formålet med videoen var at fremprovokere i en debat, om hvad vi kan gøre for at sætte gang i handelslivet, men debatten druknede i negative kommentarer” udtaler Nichlas Larsen og fortsætter “Derfor følte jeg at nogen var nødt til at tage teten og gøre noget -  derfor valgte jeg at opstille til byrådet med netop denne problematik som min mærkesag”

Nichlas er 29 år, bor på i Aars med sin kone Camilla og arbejder til dagligt som marketingkoordinator i en bank. I en længere årrække har Nichlas også arbejdet med turismeudvikling og destinationsmarkedsføring ved hhv. VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord. Fritiden bruges primært på familien, venner, politik, frivilligt arbejde og gåture med golden retrieveren Maddie.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!