Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Fond deler 100.000 kroner ekstra ud til foreninger i Vesthimmerland

25-10-2021

Spar Nord Fonden har valgt at stille ekstra 10 x 10.000 kroner til rådighed for det lokale kultur- og foreningsliv i Vesthimmerlands Kommune.

Allerede i foråret 2020 – da Danmark så at sige lukkede ned for første gang – opfordrede Spar Nord Fonden foreninger i Danmark til at indsende ansøgninger. Dengang var der ressourcer og ledig tid til at sætte sig til tasterne og medvirke til at skaffe penge til et projekt eller et længe ventet indkøb i foreningen.

- Dengang havde vi måske regnet med eller håbet på, at verden ville være ”hel igen”, når vi kom frem til slutningen af 2020, fortæller direktør i Spar Nord Vesthimmerland, Klaus Holleufer Frederiksen.

Foråret 2021 bød godt nok på gode dage, en dejlig sommer gav sol på næsen – og for første gang i næsten halvandet år oplevede vi, at bekendte eller vi selv faktisk skulle på ferie i udlandet.

Længe har vi dog levet med betinget frihed – som har sat sig sine spor på foreningslivet, som desværre også har mistet medlemmer undervejs. Derfor har Spar Nord Fonden valgt at finde ekstra midler – til glæde for blandt foreningerne i Vesthimmerlands Kommune.

Direktør Klaus Holleufer Frederiksen udtaler i den forbindelse:

- Vi ved godt at 10.000 kroner måske ikke redder ”hele verden” for de 10 foreninger, som kommer i betragtning i forbindelse med Spar Nord Fondens håndsrækning. Omvendt håber vi på, at det alligevel vil være et lyspunkt og give muligheder for at kunne gennemføre et ellers skrinlagt projekt – til glæde for vores lokalsamfund og foreningens medlemmer.

En lokal dommerkomité bestående af borgmester Per Bach Laursen, redaktør Thorkil Christensen, redaktør Jacob Dalgaard samt næstformand Henrik Hassing Pedersen og formand Allan Ritter fra bankråd Vesthimmerland vil vurdere de indkomne ansøgninger. Der er ansøgningsfrist den 17. november.

Se mere om ansøgningsprocedure her

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!