Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Folk samles til byfest i Vindblæs

11-06-2022

Lørdag er der finale på en vellykket byfestuge i Vindblæs, som blandt andet bød på masser af fodbold, øl og landsbyhygge fredag aften.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der var 19 grader, letskyet og og stille vejr over Vindblæs Stadion fredag aften. Helt perfekt vejr til fodbold, og der var da også tilmeldt 10 hold til årets udgave af Familie-, gade- og firmafodbold. 

Byfesten i Vindblæs har haft noget på programmet hver dag siden i lørdags, hvor byfestugen startede med gavespil. Søndag var der grundlovsfest i Vindblæs Multicenter, som er omdrejningspunkt for festlighederne.

Torsdag aften blev der spillet udendørs mixhåndboldstævne, og selv om dagen bød på masser af regn, fik håndboldspillerne tørvejr, da stævnet startede med 6 deltagende hold. 

I dag går det løs med gratis morgenkaffe og rundstykker i byfestteltet, bagagerumssalg, skolefodboldturnering, sæbekassebilskonkurrence, og Vindblæs sætter i aften et punktum for herlighederne med helstegt pattegris og fest i teltet. 

Se programmet for Vindblæs Byfest

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!