Tirsdag d. 11. december 2018 - Årgang 13
Tom Cortsen (i midten) fra LIF har indgået sponsoraftale med Himmerland Forsikring. Her ses han sammen med assurandør Pauli M. Nielsen (t.v.) og marketingschef Jesper Færch fra Himmerland Forsikring.

Fodboldstævne får ny sponsor

05-12-2017

Himmerland Forsikring bliver ny sponsor for Vesthimmerlands største indendørs fodboldstævne.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Når Løgstør IF den 2. til 4. februar afvikler sit store, årlige indendørs stævne i fodbold og futsal i Lanternen, forventer primus motor Tom Cortsen, at der bliver deltagelse af over 200 hold. Dermed er stævnet tæt på at have nået grænsen for, hvad der kan presses ind, hvis de mange kampe fortsat skal holdes over en enkelt weekend.

Stævnet er for både drenge og piger lige fra U6 til U18, og for Lanternen er det også det længstvarende arrangement i løbet af året.

I 2018 kommer stævnet, som har 25 år på bagen, til at hedde Himmerland Forsikring Cup.

- Vi har fået en henvendelse, om vi kunne tænke os at være sponsor, og da vi også gerne vil vise os frem i det område her, slog vi til, siger Jesper Færch, der har ansvar for selskabets marketing.

Aftalen betyder, at Himmerlands Forsikring vil komme til at indtage en særdeles synlig plads de kommende år, når fodbolden ruller til det store stævne, hvor op mod 100 frivillige også træder til for at få det hele til at spille.

Tom Cortsen fra LIF oplyser, at der i 2018 vil være endnu flere præmier at kæmpe om, og der vil som sædvanlig være medalje til alle deltagere. Desuden bliver der gjort meget ud af at skabe en god stemning ved navneopråb og afspilning af musik ved scoringer samt indløb i finalerne. 2018 udgaven af Himmerland Forsikring Cup får i øvrigt fairplay som tema.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!