Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17
Årets HIF'er 2022: Flemming Jensen.

Flemming Jensen blev Årets HIF'er

06-11-2022

Fodbold: Prismodtager er en god repræsentant i lokalt samarbejde.

Tekst: Per Lyngby. Foto: Hornum IF 

Med afslutningen på fodboldsæsonen er det også blevet tid til afslutningsfester med uddeling af en række priser for bl. a. træningsindsats og klubindsats. 

I Hornum IF er den ultimative hæder, at få tildelt titlen som Årets HIF'er. Den går i sæsonen. 2022 til Flemming Jensen. 

Klubformand Johnny Nielsen fortæller om begrundelsen af dette valg:

"Flemming er en person, der ubemærket for de fleste medlemmer, i de senere år har lagt en kæmpe indsats for foreningen. I klubbens dagligdag er der bundne opgaver der skal løses - og her er det af afgørende betydning, at bestyrelsen kan trække på eksterne kræfter, så den kan koncentrere sig om at drive klubben. Årets prismodtager har de seneste år lagt et særdeles stort stykke arbejde i Land & By sammenslutningen hvor HIF skal stille en repræsentant til samarbejdet. Han har været klubben en god mand og har været en stærk og værdig repræsentant for klubben - en indsats HIF gerne vil anerkende."

At det var et godt og rigtigt valg vidnede det efterfølgende store bifald fra medlemmerne om. 

Ved festen sidste weekend blev der uddelt flere pokaler. 

På kvindeside var gik flidspokalen til Sarah Wulff, meden årets fidus-pokal, som går til spilleren, der året igennem henter flest stemmer efter hver kamp, gik til Pia Kjær. Pia Endelig gik titlen som Årets Spiller til Louise Skovhus Andersen. 

Hos herrerne i serie 3 gik flidspokalen til Niclas “Siv” Nielsen. Fidusen gik til Philip “Pippo” Mortensen, og Årets Spiller blev Marc K. Nielsen.

På serie 5 gik fidusen til målmand Lars Skovhus Andersen for et stærkt og stabilt år. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!