Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

FDF Løgstør med ny start og åbent hus

06-09-2021

Der bliver lagt nye planer og ny struktur I Løgstør-kredsen. Alle ledere vil blive opgraderet med diverse kurser, og fjorden og naturen vil blive inddraget igen i FDF møderne. Det vil være alt fra kanoture, undersøgelser af dyr i fjorden, vandring, klatring og geocaching både til lands og til vands.

- Vi vil genskabe det FDF, som vi tidligere har kunnet tilbyde, inden der kom stramme regler omkring instruktører på vandet, og vi ser frem til at tilbyde en bredere oplevelse for de børn, der er med i FDF Løgstør.

Det fortæller formand Britta Hougaard, der også har andre nyheder i ærmet.

Tom Espensen er med som kommende kredsleder i det nye år. Tom vil være med i det omfang, han kan indtil da, da han stadig er med i FDF Hornum året ud. Merete Jakobsen og Peter Kristensen vil fortsætte som ledere og vil være med på møderne. Mikael Lemvig har trukket sig tilbage til at være praktisk mand til at forberede møderne og varetage opgaverne bag ved møderne. Britta Hougaard vil i højere grad hellige sig formandsposten og agere mindre som leder, men hun vil deltage i møderne indimellem, når der er behov eller lysten og tiden bare byder sig. 

Tom Espensen kommer med ny energi og mange års erfaring inden or FDF, og kan se, at der er en masse gode muligheder i Løgstør. Han har arbejdet med de mere fysiske FDF opgaver som raftebygning, byggeprojekter og outdooraktiviteter, som kredsens ledere har manglet lidt at kunne tilbyde medlemmerne.

- Alle ledere har erfaring i alt omkring mærker, ture, lejre, bålaktiviteter, leg, sang og FDFs ståsted og mål. Så med denne kombination og kommende kurser, ser vi frem til et levende FDF liv i fremtiden, siger Britta Hougaard.

Flytter til Løgstør Natur- og Ridecenter

- For at skabe nye rammer og et nyt syn på FDF Løgstør har vi her i efteråret og i sæson 2022 aftalt med Allan Ritter, at vi benytter Løgstør Natur- og Ridecenter, så vi er i nærheden af skov og mere natur. Det har været på tale i mange år nu, at vi har villet benytte området, så det bliver basen for børneholdene. 

Der vil i fremtiden være brug for flere ledere, som kan have lyst til at byde ind med viden og lyst til at gå ind i outdoor og vandaktiviteter, byggeprojekter osv. Derfor håber Britta Hougaard, at gamle FDF'ere eller andre former for spejdere har lyst til at blive en del af Løgstør FDF.

Åbent hus

Onsdag i uge 37 starter børneholdene med et "Åbent hus".

- Vi laver bål og dit første FDF mærke til din kommende FDF skjorte kan erobres denne aften. Kig ind på FDF Løgstørs Facebook side og se alle opdateringer her i de kommende uger. Alle børn er velkomne, og ligeledes forældre denne aften. Vi ser frem til en spændende fremtid og glæder os til igen at få liv i kredsen af byens børn og unge, slutter Britta Hougaard.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!