Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Færre besøgende til stort julemarked

15-11-2021

Det store, traditionsrige julemarked i Strandby blev afholdt i går med over 500 besøgende. Men der plejer at være mange flere.

Coronatallene i Vesthimmerland har utvivlsomt haft afgørende indflydelse på besøgstallet ved det store julemarked i Strandby Hallen. 550 betalende gæster var i løbet af dagen inde i hallen, som var fyldt med stande, hvor man kunne få det meste til julen.

- Det er cirka 300 færre, end vi plejer at have besøg af. På trods heraf var der god handel hos standene, som også udtrykte stor tilfredshed med afviklingen, som var så coronavenlig som muligt, siger Henning Christensen, der står som medarangør af julemarkedet.

Med de nyligt indførte restriktioner om forevisning af coronapas ved indendørs arrangementer med flere end 200 personer, blev der også tjekket coronapas i Strandby. Det gav ikke anledning til de store problemer, og de fleste gæster havde passet klar ved ankomsten. 

Under 10 personer måtte afvises på grund af manglende pas, og det betragter Henning Christensen som meget flot under givne omstændigheder. 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!