Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

E.ON er på vej med lynhurtig opladning til elbiler ved Limfjordsmuseet i Løgstør

08-11-2022

I starten af 2023 får elbilister i Løgstør flere muligheder for opladning, når ladeoperatøren E.ON udvider netværket fra fire ladepladser til 16. Kontrakterne er allerede på plads. Ved Limfjordsmuseet kan man endda få lynladning.

På lynladeren, som E.ON sætter op ved museet, kan to biler lade op samtidigt med hver 150 kW effekt. Det betyder, at elbiler med den rette batterikapacitet i grove træk kan lade ca. 200 km ekstra kørsel på ti minutter.

”Lynladeren er den første på egnen – med den bedste udsigt. Der er kun tid til at drikke en hurtig kop kaffe på restauranten lige ved museet, imens bilen lader. Den er til dem, der skal hurtigt videre. Hvis man vil nyde en frokost eller besøge udstillingerne, er det bedre at benytte et af de ti nye by-ladepunkter med 22 kW-effekt,” forklarer Anders Krag, som er Business Manager i E.ON Drive.

”De nye ladestandere kommer både lokalområdet og turister til gavn. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med E.ON om ladestandere og Vesthimmerlands Kommune om udformningen af p-pladsen. Den skal udvides, så der er plads til elbilerne og her har kommunen også bidraget til at det kan lade sig gøre,” fortæller Anders Bloksgaard, museumsdirektør på Limfjordmuseet.

Endnu flere ladestandere til Nordjylland
I tilskud til de nye ladere i Løgstør får nordjyderne langt mere opladning i løbet af i år og næste år fra E.ON. Jammerbugt Kommune står for den største udvidelse med 82 nye ladepunkter, der er klar i løbet af 2023. Hertil kommer der ekstra ladepunkter til Hjørring (8), Skagen (6) og Hirtshals (4), som alle er klar til elbiler i starten af det nye år.

Uanset om man er E.ON-kunde eller ej, kan man lade sin bil på alle E.ONs ladestationer – det gælder også lynladere. Man betaler blot med kreditkort direkte eller via E.ON Drive appen. E.ONs egne kunder lader til abonnementspris.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!