Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Entreprenør i Vilsted fejrede 15 års jubilæum

25-06-2022

Vesthimmerlands Kloak & Beton har eksisteret i 15 år, og det blev fejret med åbent i går.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Arbejdsdagene plejer at være meget lange, men i går tog Peer Sørensen en pause fra arbejdet ude hos kunderne  og trak i en ren skjorte for at holde åbent hus. 1. juli er det nemlig 15 år siden, han grundlagde Vesthimmerlands Kloak & Beton, og det skal naturligvis fejres. 

Garagebygningen på Ranumvej 17 var i dagens anledning blevet ryddet for at gøre plads til de mange gæster, der i løbet af dagen kiggede forbi. Både kolleger, konkurrenter, samarbejdspartnere, venner og familie mødte op for at lykønske Peer Sørensen - men også hans hustru Kirsten, som står for bogholderiet i virksomheden. 

Gavebordet bar præg af Peer Sørensens eget ønske om, at eventuelle gaver skulle gå til Kræftens Bekæmpelse. I sin velkomsttale begrundede han dette ønske med, at han og Kirsten har mistet mange mennesker i deres omgangskreds til sygdommen.

Vesthimmerlands Kloak og Beton påtager sig mange store opgaver fra staldbyggeri og ombygninger til flisebelægning og kloakering. Foruden Kirsten og Peer er der tre ansatte i firmaet, der udover garagen på Ranumvej også råder over en lagerejendom på Vilstedvej. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!