Tirsdag d. 21. maj 2019 - Årgang 14

En aften om forundringsparathed

13-03-2019

Torsdag den 21. marts inviterer Folkeuniversitetet Vesthimmerland i samarbejde med Løgstør menighedsråd til foredrag med mag.art. i idehistorie Jørgen Carlsen.

Carlsen, der er tidligere medlem af Etisk Råd og højskoleforstander på Testrup Højskole indtil 2017, medredaktør på den nye højskolesangbog samt en flittig debattør og skribent, vil forsøge at skræve over både det folkelige og det akademiske.

I foredraget vil han med dette formål for øje tage udgangspunkt i et ord, han selv har opfundet som modvægt til det fortærskede og misbrugte ”forandringsparathed”. Nemlig ”forundringsparathed”.

Vi bør skærpe vores sensibilitet over for livets underforståede under. Dette vil han forsøge at tydeliggøre ved hjælp af eksempler fra filosofien, litteraturen og højskolens univers.

Bemærk venligst at dette foredrag afholdes i Løgstør Sognehus, Østergade 10 A, Løgstør. Tilmelding er ikke nødvendig men ønskelig. Se annonce her.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!